Hale Frigorifice​
Dotari Complete Spatii Comerciale​
Dotari Supermarketuri – Dotari la Cheie

HALE DIN STRUCTURA DE OTEL

Proiectam, dezvoltăm , producem  şi construim hale metalice prefabricate din oţel laminat la rece optimizate pentru dimensiuni care au numeroase avantaje , inclusiv hale ce pot fi folosite pentru a depozita incepand cu Ianuarie 2020 vaccin anti COViD 19 , ce trebuie pastrat in conditii cu adevarat speciale.

Ne adresam prin solutiile noastre si Industriei Farmaceutice si Industria Medicamentelor cu Sisteme de Refrigerare si Congelare Industriale cu aplicatie in productia medicamentelor, depozitarea si procesarea materiilor prime, depozitarea produselor finite obtinute.

Camere Frigorifice Medicamente FRIGOKING, spatiu frigorific, incinta termoizolanta, cu temperatura controlata ale caror instalatii frigorifice realizeaza si mentin temperatura necesara produselor ce urmeaza a fi refrigerate sau congelate, si ulterior depozitate spre pastrare pe termen scurt, mediu sau lung.

Camerele Frigorifice pentru Industria Farmaceutica sunt formata din panouri termoizolante cu spuma polioretanica, usa frigorifica este confectionata din panou termoizolant cu elemente originale de inchidere.

Instalatia Frigorifica fiind compusa din :

-Agregat Frigorific,

-Suflanta Frigorifica,

-Panou de Comanda,

-Traseu Frigorific.

Executam Camere Frigorifice pentru Industria Farmaceutica, dimensiunile si caracteristicile fiind configurabile in functie de necesitatile spatiului comercial detinut de client.

Peretii si de tavanul sunt executate din panouri izolate cu spuma de poliuretan de diferite grosimi.

Camerele si depozitele frigorifice pot avea diferite tipuri de usi 

Iti putem asigura solutii de frigotehnie „la cheie” pentru afacerea ta !!

Putem sa va furnizam camere congelare, depozite frig dar si agregate frigorifice pana la servicii de mentenanta , service specializat cu personal specializat .

Executam Camere Frigorifice de Congelare si Refrigerare cu echipamente de calitate superioara, echipamente NOI! Totodata personalizam in functie de cerintele dumneavoastre realizate din panouri tip sandwich, echipate cu sisteme de racire profesionale, cu agregate exterioare necarcasate, carcasate, silentioase si vaporizatoare de tavan slim sau cubice, ventilate sau statice, echipate cu controllere electonice de ultima generatie

Putem furniza incinte termoizolante, spatii frigorifice de dimensiuni considerabile ce confera solutii logistice la nivel de frig industrial, capacitati mari de depozitare, expunere dar si de distributie , denumite şi Frigorifere sau Antrepozite Frigorifice, sunt spaţii frigorifice, destinate păstrării produselor pe termen scurt, mediu sau lung , oriunde in Romania

Proiectam, producem și montam hale 100% personalizate oferind soluții pentru destinații multiple de la depozite, la hale de producție, birouri, chiar și săli de sport.

Ne-am specializat si în structuri din oțel profilat la rece din acest motiv progresam prin inovare.

Asiguram montajul pe orice suprafata cu amprenta la sol dar si punerea in functiune a instalatiilor frigorifice.

Departamentele noastre de Cercetare și Dezvoltare, alături de cercetători de cel mai înalt nivel, ingineri specialistiva vor propune solutiile necesare fara a ne abate de la cerintele dumneavoastra . Halele noastre sunt construite din oţel galvanizat si vi le recomandam  pentru a le folosi drept hale frigorifice, dotate dupa ultimele standarde in domeniu, recomandam antreprenorilor ce lucreaza in industria alimentara solutii specifice in acest sens . Fiecare spatiu ce ni-l puteti pune la dispozitie poate sa fie optimizat pentru destinatia dorita de catre dumneavoastra, inclusiv pentru antreprenorii ce investesc in domaniul HORECA , detinem solutii foarte bune !

Iti putem furniza in totalitate agregate frigorifice, instalatii frigorifice, o camera frigorifica de congelare ori refrigerare, un depozit frigorific ori un tunel de congelare, inclusiv daca detineti SuperMarket , sau Depozit Farmaceutic

Sprijinim cu solutiile noastre chiar si procesatori din industria alimentara , dar si antreprenorilor ce lucreaza in industria procesatoare de lapte (lactate) , industria procesatoare de peste ( indiferent de dimensiunea solicitata)

Capacitate de extindere în orice moment.Posibilitate imediata de adaptare a unei usi duble culisante foarte ușor de manevrat chiar si de către o singură persoană :

Înălțimi: 2,5 m – 3 m – 3,5 m – 4 m – 4,5 m

Lățimi: 4 sau 6 m – 2 foi suspendate

Alb sau gri

La cerere pentru HALA FRIGO va putem pune la dispozitie si dota unitatea dumneavoastra cu o ușă secțională izolată, acționata manual sau electric

Înălțimi: 2,5 m – 3 m – 3,5 m – 4 m – 4,5 m

Lățimi: 4 m și 5 m

In cazul in care se opteaza pentru goluri ferestre avem urmatoarele variante :

Înălțime: 1 m

Lățimi: 1 – 2 – 3 m

Pane și piese de finisaj

sau

Luminatoare pe 5 sau 10 % din suprafața acoperișului ce pot asigura suficientă lumină naturală în interiorul  halei frigorifice

Depozite Frigorifice cu Atmosfera Controlata le putem propune cu preponderenta depozitarii pe termen lung a legumelor si fructelor,sau a florilor depozitare ce se realizeaza imediat dupa momentul recoltarii acestora.

Noi oferim solutii eficiente pentru realizarea proiectelor complexe sau lucrarilor specializate in domeniul frigului industrial, ventilarii si climatizarii.

Garantam livrarea de servicii complexe definitive si inovative deoarece dispunem de pregatire si experienta profesionala inalta in alegerea colaboratorilor nostri.

Totalitatea usilor pietonale vor fi dotate cu bari antipanica !!

Putem sa va oferim deschideri incepand cu 8 M pana la 20 M

Inaltimi la streasina de la 4 M pana la 6 M sau variante de la 8 M la 18 M

Va putem furniza chiar si vitrine si camere frigorifice pentru restaurante, baruri  magazine non-stop , vitrina frigorifica 2 m, 2,5 m, 3 m, 3,5 m, 4m, 4,5 m, 5m, 5,5 m, 6 m

Din 2020 ne-am adaptat din cauza numarului prea mare de decese din cauza COViD 19 si  vom realizarea proiecte frigorifice speciale, cum ar fi o camera mortuara !

Va putem pune la dispozitie echipament frigorific format dintr-un agregat BITZER 4PCS-10.2Y-40P  si un vaporizator  GUNTNER GHF 040.1C/37-EW

Tip: 4PCS-10.2Y-40P

Refrigerant: R404A

Freonul R404A se comercializeaza imbuteliat in butelii reincarcabile ce contin 10 kg de agent frigorific.

Pentru fiecare 10 kg freon achizitionat adaugati in cos o butelie reincarcabila, in cazul in care nu aveti butelie la schimb (achizitionata de la noi). Aceasta poate fi utilizata pentru comenzi ulterioare.

La -5ºC/+40ºC – 32,3 kW

La -10ºC/+40ºC – 26,5 kW

La -20ºC/+40ºC – 17.1 kW

La -30ºC/+40ºC – 10,2 kW

Completeaza acum cererea de oferta si vei primi Proiectul Tehnic Gratuit in functie de nevoile tale.

Contact rapid

corturi si hale industriale pentru orice necesitate!

Ⓒ 2020 - All Rights Are Reserved